24.10.12

Evde Spor: Yoga İle Yağlarınızı Yakmak İçin 20 Dakikalık Video

yükleniyor...

Yoga yapmaktan hoşlananlar ve daha uzun bir egzersiz isteyenler için bugün 20 dakikalık bir video paylaşacağım sizlerle. Bayram telaşından bir çoğunuz fırsat bulamayabilir ama belki aranızda benim gibi bayramı evinde geçirecek olanlar vardır. Sadece 20 dakikanızı ayırabilirsiniz bence bu egzersize ve yediğiniz etleri ve tatlıları bir nebze telafi edersiniz:)

Daha sakin hareketlerden hoşlanan ve aynı zamanda dengesini de güçlendirip huzur bulmak isteyenler için yoga yapmak sanırım en ideal sporlardan biri. Denise Austin' den hem kalori harcamanıza, yağlarınızı yakmanıza yarayacak hem de vücudunuzu sıkılaştıracak bir yoga videosu var aşağıda. Bazı hareketler ilk başta zor gelebilir ama zamanla alışacağınıza emin olabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz. Şimdiden bayramınız kutlu olsun, sevgi dolu, neşeli ve sağlıklı bayramlar;)



yükleniyor...

5 yorum:

  1. bum 1.71 kilom 64 bunu 1 ay yapsam ne kadar kilo veririm

    YanıtlaSil
  2. 1,70 boyundayılm kilom 64 yaşım 17 kaç kilo veririm ayda bide bu bacaklara yararmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beslenmenize de dikkat ederseniz, haftada 1-1,5 kilo arasında vererek sağlıklı bir şekilde zayıflayabilirsiniz. Hafta 3-4 kez tekrarlamanızı tavsiye ederim. Bu tip kardiyo egzersizleri metabolizmanızı da hızlandıracağı için kilo vermenizi hızlandıracaktır, ancak yine de yediklerinize dikkat etmeniz çok önemli. İdeal kilonuza en kısa sürede ulaşmanız dileğiyle, iyi sporlar;)

      Sil
    2. günlük kalori ihtiyaçım 500 eksik karşılıyorum yani 900 - 1000 arası ve bununla beraber 30 yürüyüş ve 10 dk lik yağ yakma egzersizleri uyguluyorum sizce ne kadar veririm 1 ayda kilo ?

      Sil
    3. Merhabalar, süpersiniz öncelikle! Devam etmeye çalışın bu şekilde. Tahminim ayda en az 4 kilo verebileceğiniz. Kesinlikle devam edin ve ayda ne kadar verdiğinizden çok düzenli olarak ne kadar verdiğinize bakıp motive olun. Önemlli olan motivasyonunuzu kaybetmemeniz.Arada hormonal ya da başka sebeplerle kilo vermeniz yavaşlayıp hızlanabilir, ama siz devam ederseniz hedefinize ulaşırsınız. Sizden gerçek rakamları bekliyorum. Teşekkürler

      Sil

Yorumunuzu girin.