24.11.15

Evde Zayıflamak İçin: 30 Dakikada 300 Kalori Harcatan Kardiyo Egzersiz Videosu



Evde Spor Yapmaya Devam Ediyoruz! Bu sefer de 30 dakikada 300 Kalori Harcatan bir programla!

 


Kısa sürede çok kalori harcatan egzersiz videoları benim de evde spor yapan bir çoğunuzun da favori egzersiz programlarından. Üstelik program eğlenceli olduğu zaman, eğitmen de izlerken sizi evde spor yapmak için motive edebilen bir enerjiye sahipse süper oluyor. Bugün bu özelliklerde olduğunu düşündüğüm, en azından benim keyifle yaptığım bir egzersiz videosunu sizlerle paylaşacağım. 

Egzersiz programının başında ısınma kısmı var, ki spora başlamadan önce ısınmak çok önemli bu yüzden ısınma ile başlayan programlar daha sağlıklı oluyor. Egzersiz hareketleri üst vücudu çalıştıracak, omuz, kol ve boyun bölgelerinizi güçlendirecek egzersiz hareketleri ile başlıyor. Sonrasında bacakları ve kalçayı çalıştırarak bu bölgeleri sıkılaştıracak hareketleri içeriyor ve en son kısımda da tüm vücudu çalıştıran egzersiz hareketleri ile program son buluyor. Genel olarak programdaki egzersiz hareketleri metabolizmayı hızlandırıp kalori harcamayı ve zayıflamayı hedefleyen hareketler olmasına rağmen, program vücudu sıkılaştıracak tarzda hareketler de içeriyor.

Anna Renderer'in bu enerjik egzersiz çalışmasını umarım siz de beğenirsiniz! Bol bol kalori yakarak en kısa sürede ideal kilonuza ulaşacak şekilde zayıflamanız dileğiyle. İyi sporlar;)

Bu videodaki egzersiz hareketleri ile 30 dakikada 300 Kalori harcamaya hazır mısınız?

 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu girin.