23.12.15

Evde Spor: 10 Dakikalık Egzersiz ile Sarkık Kollara Veda Edin ve Kollarınızı Sıkılaştırın! Hem de Ağırlık Kullanmadan!


Yaş ilerledikçe sarkık kollarla baş etmek bütün kadınların ortak dertlerinden birisi ve dolayısıyla da kolları sıkılaştıracak, sarkmaları önleyecek ve ya oluşan sarkmaları yok edecek egzersizler de bizim için çok değerli! Üstelik kısa sürede etki gösteren egzersizleri biz kadınlar daha da çok seviyoruz.

Bugün de sizinle ağırlık kullanmadan evde yapabileceğiniz, sadece 10 dakikanızı ayırarak haftada 3-4 gün düzenli yaptığınızda kollarınızı sıkılaştırıp sarkık kollardan kurtulmanızı sağlayacak bir egzersiz videosu paylaşacağım. İçindeki bazı hareketler şınav ve benzeri hareketler, bunlara alışkın değilseniz ilk başlarda bu hareketleri dizlerinizin üzerinde yapabilirsiniz. 3-4 haftalık alışma sürecinden sonra yapabilirseniz orjinal hali ile devam edersiniz, aksi takdirde aynı şekilde devam edebilirsiniz.





Kollarınızın çok kaslı olmasından endişelenmeyi lütfen, bununla ilgili yazıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz, aynı zamanda daha önceden paylaştığım ve çok ilgi çeken kolları sıkışaltırmak için olan diğer egzersiz videosuna inceleyebilirsiniz: 

Evde Spor: 10 Dakikalık Egzersiz ile Sarkık Kollara Son, Sıkı Kollara Merhaba!

 

Umarım beğenirsiniz ve düzenli yaparak farkı hissedersiniz. Yorumlarınızı bekliyorum;)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu girin.