6.1.16

Evde Spor: 30 Dakikalık Spor Aletsiz Kardiyo ve Karın Egzersizleri Videosu



Zayıflamak, Göbek eritmek ve Karın Kaslarını Çalıştırmak İsteyenler İçin Kardiyo Egzersiz Videosu


Evde spor yapmaya son gaz devam ediyoruz! Ben de spor salonuna gidemeyen ve ya gitmekte zorlanan ama evde spor yaparak zayıflamak, formunu korumak ve en önemlisi de sağlıklı olmak isteyenler için egzersiz videoları paylaşmaya devam ediyorum :) Evde bu videolarla spor yapmaya düzenli devam edenlerden nasıl kilo verdikleri ile ilgili geri dönüşleri aldıkça daha çok mutlu oluyorum. En çok beğenilen egzersiz programlarından biri olan hem karnı çalıştırıp göbek kısmını eriten, hem de bol miktarda kalori harcayıp yağ yakmanızı sağlayarak zayıflamanızı hedefleyen bir egzersiz videosu paylaşacağım bugün de.

Evde spor trendinin artması ile spor salonuna düzenli gidemeyen, gittiği zaman da istediği faydayı göremeyen evde spor yapıp ama ciddi kalori harcayıp kaslarını çalıştırmak isteyen bir kesim de oluştu artık. Kimisi spor salonuna gitmeden düzenli spor yapılamayacağına ya da yeterli sonuç alınamayacağına inanıyor ve evde spor için ekstra motivasyon gerektiğini düşünüyor. Evet, motivasyon gerekiyor ancak spor yapmak için her zaman motivasyon gerekiyor. Spor salonuna düzenli devam etmek de motivasyon gerektiriyor ve spor salonuna giderken, kıyafet değişimi, duş, hazırlıklar, tekrar kıyafet değişimi, eve dönüş derken kaybedilen vakitler de bir süre sonra en azından bir çoğunda motivasyonu azaltıyor. Evde duş almadan önce hızlıca yapacağınız 20 dakikalık, yarım saatlik bir egzersiz çalışması ise çok az vaktinizi alıyor. Üstelik yapılan araştırmalar spor salonunda her gün benzer hareketleri çok hafif tempolarda yapmaktansa 20-40 dakikalık ama temposu sık sık değişen HİİT tarzı egzersiz videoları ile çalışmanın kardiyo, zayıflama ve sıkılaşma açısından daha etkili olduğunu gösteriyor.

Bugünkü egzersiz programımız da ısınma hareketlerinden sonra, 45 sn aktif 15 sn dinlenme içeren hareketlerden oluşuyor ve sonunda yine soğuma hareketleri var. Bol kalori harcatacak bu kardiyo programını umarım sizler de beğenirsiniz. İyi sporlar, sağlıkla kalın;)


                    30 Dakikalık Kardiyo ve Karın Egzersizleri Videosu





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu girin.