29.6.16

Evde Spor: Kollarınızı Sıkılaştırmak ve İnceltmek İçin 10 Dakikalık Egzersiz Videosu!

Kollarınızın kalınlığından, çok yumuşak olmasından ya da sarkmasından şikayetçiyseniz 10 dakikanızı ayırarak sarkık ve yumuşak kollarınızdan kurtulup sıkı ve ince kollara kavuşabilirsiniz!

 

Bugün sizlere kollarınızı sıkılaştırmak ve inceltmek için haftada 3-4 gün sadece 10 dakikanızı ayırarak yapabileceğiniz bir egzersiz videosu paylaşacağım: Sarah Dussault'un 10 dakikalık kol egzersizleri videosu! Egzersiz programındaki şınavları yapmakta zorlanırsanız ilk başlarda dizlerinizin üzerinde yarım şınav yapabilirsiniz. Arada hareketleri daha yavaş yapmaya başlıyor eğitmen, bu kısımlarda siz de yavaş yapmaya çalışın hareketleri.

Hareketler yavaşladığında aslında kolaylaşmıyor, aksine zorlaşıyor aklınızda olsun;) Başlangıç olarak 1 kiloluk dumblelarla (ağırlık) başlayabilirsiniz, sonrasında 2 ve 3 kiloya çıkarabilirsiniz ağırlıkları. Eğer evde dumbleınız yoksa su şişelerini kullanabilirsiniz. Videonun sonunda çok güzel gerdirme hareketleri var, onları da mutlaka yapmanızı tavsiye ederim. Böylece hem rahatlamış olursunuz hem de sonrasında ağrı ve ya sıkıntı yaşama ihtimalinizi azaltmış olursunuz.

Sıkı Kollar İçin Egzersiz Videosu




Kollarınızın kaslı olmasından korkuyorsanız, bu konudaki düşüncelerimi aşağıdaki yazımda bulabilirsiniz.

Evde Spor: 10 Dakikalık Egzersiz ile Sarkık Kollara Son, Sıkı Kollara Merhaba!

Bu videoya alternatif kol sıkılaştırmak için değişik egzersiz programları için de aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

Fit Kızlar: Kol Egzersizleri

İyi sporlar;)

 


1 yorum:

  1. Merhaba ben bu hareketleri yeni yapmaya başladım acaba ne zamana kadar kolum incelir.;)

    YanıtlaSil

Yorumunuzu girin.